Bruger i gift/kemi i min have?

Ja det gør vi, men vi har brugt meget tid på at finde den rette mængde der gør, at vi bruger mindre end den anbefalede mængde udvikleren anbefaler.

Vi er meget bevidste om miljøet og arbejder på løsninger med non kemi og udelukkende organisk, men det er en langvarig proces.

Alle vores ansatte har sprøjtecertifikat! som det kræves af de danske myndigheder.

Vi har lagt os i selen at vi være en del af den bæredygtige udvikling, ved bl.a. arbejde på at opnå at verdensmålene anerkender således, at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne. Det kræver en fælles, global integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater.

Læs mere om vores miljø profil her